Brons logo Brochetterie / Ontbijt Bruul

Brochetterie

All-in buffet restaurant Den Bruul Brochetterie leent zich uitstekend voor allerlei grote en kleine feesten. Heeft u een communicant volgend jaar, een jaarlijks familiefeest, of verdienen u en uw werknemers een extra duwtje in de rug? Het all-in systeem is het antwoord.

Welkom

All-in buffet restaurant

All-in buffet restaurant Den Bruul Brochetterie heeft heerlijke formules: 

2 of 3 uur genieten van al de pareltjes van het gevarieerd buffet, met als hoogtepunt de door u samengestelde (vlees of vis)brochette! Drank inbegrepen dus geen verrassingen met de totale kostprijs.

Stel zelf samen

Wat u mag verwachten van ons all-in buffet restaurant

Buffet à volonté

Prijzen

De all-in formule  is beschikbaar aan:
Zeker voor grotere groepen raden we u ten stelligste aan om het pakket van drie uur tafelen te kiezen, zo hebt u de kans om van alle buffetten te proeven en met iedereen wat bij te praten.
Combi

Wat wij doen

Voordelige combinatie mogelijk met bowling en binnenspeeltuin:

Voor maar € 9 kan je 2 uur bowlen, ideaal om wat calorieën te verbranden na al dat eten! Om het wat extra spannend te maken kan u, op vrijdag & zaterdag vanaf 20u, opteren voor jeneverbowling voor maar € 1 extra.

Als u op het aangegeven moment een strike gooit, krijgt uw bowlingtafel een jenevertje! Tijd om wat groepsdruk uit te oefenen…

Van de kids kunnen we moeilijk verwachten dat ze 3 uur lang op een stoel blijven zitten om te luisteren naar  het gezaag van nonkel Sus. Zij kunnen zich uitleven in Circus Bruul en u kan ze uitgeput mee naar huis nemen! Ideaal…

Toegang naar Circus Bruul bedraagt slechts € 6 ipv € 8, als u dit combineert met de All-in formule.

Specials

Veelgestelde vragen

Ja, je moet zeker reserveren om te kunnen genieten van al dat lekkere eten! Zo weten wij ook meteen voor hoeveel personen wij moeten verzien! Tijdens weekdagen zijn wij enkel open vanaf 30 personen


Bij een annulatie de dag zelf wordt het voorschot niet teruggestort

Het All-in pakket is beschikbaar aan € 45 per persoon voor drie uur, of aan € 41 voor twee uur. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3 per levensjaar; iemand van 7 jaar betaalt dus € 21. 

Tijdens het buffet kan je kiezen tussen 2 verse soepen, ciabatta’s, witte/bruine broodjes, zelf samengestelde brochette (met verschillende soorten vlees of vis), lekkere bijgerechten en om af te sluiten een lekker dessertenbuffet met onder andere taarten en ijs!

Reserveren